Pera pro inauguraci pana prezidenta Pavla, odkaz na TV

Vážení přátelé, začínám sedmý rok výroby per. Naučil jsem se to sám přes videa a občasné koučováním světových mistrů, kteří mě něco přes internet poradili. Protože si připadám, jako bych dostal Oscara, je na čase trochu rekapitulovat.

Děkuji Všem zákazníkům, co si  u mě objednali pera,  děkuji Ing. Kateřině Škopkové z firmy Promoliga, že o mně napsala článek, který vyvolal zájem médií a vrcholil pořadem Gejzír v ČT v lednu 2021, kde jsem mohl svoje pera představit. Velké poděkování patří paní předsedkyni Parlamentu ČR Ing. Markétě Pekarové - Adamové, za velikou důvěru, kterou mě dala, k výrobě slavnostního pera k inauguraci pana prezidenta Pavla. K těmto perům vyrobil nádhernou dřevěnou kazetu kamarád Josef Sedláček, který vlastní otevřenou dílnu Hobbylab.cz v Rousínově. Největší poděkování patří mé rodině za trpělivost a podporu, když jsem po večerech v dílně....Pera jsou můj koníček a rád bych ho časem povýšil na povolání. Snažím se dělat pečlivě a rád naslouchám Vašim potřebám a přáním. 

 

https://ct24.ceskatelevize.cz/3569271-unikatni-pero-pro-podpis-slavnostniho-slibu-budouciho-prezidenta-petra-pavla-je-pripravene

https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/493249-na-inauguraci-je-pripravene-pero-i-dela-navstevniky-ceka-prekvapeni

 

S pozdravem Marek Najvar